Nyb√łl Banen er √•ben for tr√¶ning

Tirsdag den 12 maj 2020 fra kl 17.00-20.00

efter gældende retningslinjer - Husk der skal være mindst 10 meter i mellem biler i ryttergården

ole

Vi åbner for træning

Vi √•bner for tr√¶ning p√• Nyb√łl

den 25-04-20 kl 13.00 - 17.00

SMC medlemmer har fortrinsret til træningen

under skærpede regler:

Siden den 12. marts hvor alle aktiviteter blev nedlukket ud fra et forsigtighedsprincip for at begrænse smitten, kan det nu konstateres, at det også har virket efter hensigten.

På baggrund af seneste information og anbefalinger fra DIF og myndighederne vil DMU igangsætte en kontrolleret genåbning af vores aktiviteter fra og med 21. april 2020.

Det foruds√¶ttes, at myndighedernes generelle anbefaling om at holde afstand, begr√¶nse den fysiske kontakt mest muligt og sikre god hygiejne overholdes. Ligesom det g√¶lder, at personer med symptomer p√• sygdom, helbredsm√¶ssige sv√¶kkelser eller h√łj alder ikke b√łr deltage. Og sidst men ikke mindst er det vigtigt, at vi alle bruger den sunde fornuft og sikrer den generelle sundhed.

Den enkelte aktive og klub er ansvarlig for at nedenst√•ende anbefalinger overholdes og beskrives ud fra, hvordan den enkelte klub kan administrere anbefalingerne. Men det skal ogs√• n√¶vnes, at der kan v√¶re lokale fortolkninger, som kan medf√łre √¶ndringer i DMU‚Äôs anbefalinger og det er klubbens ansvar at overholde eventuelle lokale fortolkninger. Det er ligeledes op til den enkelte klub, hvilken dato I √•bner, da vi er velvidende om den udfordring, det bliver at koordinere √•bningen.

Klubberne skal inden √•bning forberede f√łlgende punkter:

Klubhuse og faciliteter
  • Der er ikke adgang til omr√•det for personer som ikke er involveret i afviklingen af tr√¶ningen. I bedes ops√¶tte skilte om ‚ÄĚAdgang Forbudt for Uvedkommende‚ÄĚ (kan hentes her i¬†A3og¬†A4¬†st√łrrelse)
  • Klubhuse, omkl√¶dningsrum, samlingssteder mv. holdes fortsat lukkede, s√• det alene er den udend√łrsaktivitet, der ud√łves, og at medlemmerne efter endt aktivitet tager hjem
  • Omkl√¶dning foreg√•r i bilerne (der vil v√¶re adgang til toilet og h√•ndvask)
  • Redskaber, faste installationer, flag, remedier o. lign. b√łr ikke anvendes af flere deltagere.

Ryttergård og tilmelding
  • Rytterg√•rden skal indrettes s√•ledes, at det sikres, at der er 5-8 meter mellem de enkelte biler. Det anbefales, at der opm√¶rkes b√•se til bilerne, som vil g√łre det nemmere for alle.
  • Tilmeldingen foreg√•r udend√łrs og der skal opm√¶rkes med n√łdvendig afstand mellem alle (2 meter)
  • Der skal v√¶re mulighed for afspritning af h√¶nder
  • Tilmelding med Mobile Pay eller anden kontaktl√łs betaling (kontanter skal undg√•s)

Antal hjælpere
  • For hver aktiv k√łrer m√• der kun v√¶re en ekstra person med.

Træningen
  • Der skal v√¶re 2 Tr√¶ningsledere til hver tr√¶ning. Begge skal b√¶re en fluorescerende vest (og gerne med tekst ‚ÄĚTr√¶ningsleder‚ÄĚ). Den ene st√•r for tr√¶ningen som normalt og den anden tr√¶ningsleder (Corona vagt) er ansvarlig for, at alle overholder de forskellige punkter og specielt, at der hele tiden holdes god afstand mellem alle og at man ikke samles i en flok.
  • Sm√• k√łrere m√• kun hj√¶lpes med deres sikkerhedsudstyr af ege p√•r√łrende. Det er kun tr√¶ningslederen, der m√• tilse og hj√¶lpe med sikkerhedsudstyret blandt flere k√łrere.
  • Gennemf√łres som normalt, dog med en begr√¶nsning p√• antal p√• banen ad gangen p√• f√łlgende:
  • Motocross: 10 aktive
  • Speedway: 4 aktive
  • Mini RR: 10 aktive
  • Trial: 10 aktive
  • Enduro: 10 aktive
  • Rytterg√•rden anvendes alene med henblik p√• at klarg√łre egne aktiviteter, og det er ikke tilladt at gruppere sig med andre aktive, s√• der er tale om en ‚ÄĚforsamling‚ÄĚ.
  • Maksimalt antal aktive i rytterg√•rden:
  • Motocross: 30 aktive ‚Äď under¬†foruds√¶tning at afstanden som angivet ovenfor kan overholdes. Ellers skal klubben justere til det antal der er plads til i Rytterg√•rden.
  • Speedway: 16 aktive (som der er plads til i Rytterg√•rden under tag)
  • Mini RR: 16 aktive
  • Trial: 20 aktive
  • Enduro: 20 aktive
  • Klubberne er ansvarlige for at etablere et system for tilmeldingen til tr√¶ning for at sikre ovenst√•ende overholdes og undg√• overlap af fysisk fremm√łde p√• klubbens arealer, der overstiger det tilladte antal deltagere.

ole/khl

Corona status

Corona ned lukningen af al sportsaktivitet har store konsekvenser:

Lukket for al træning fra 9 Marts

Aflyst - Vinterturnering 21 marts

Aflyst - DMA f√łrste afdeling 19 april

Det vil selvf√łlgelig betyde at vi f√•r det meget sv√¶rt √łkonomisk¬†i¬†SMC i √•r, da vi som klub n√¶ppe kan f√• d√¶kket vores tab nogen steder.

ole/khl