cpotw2-10.jpg

S√łnderborg Motor Club (SMC) blev stiftet den 13. maj 1930 i Vester Sottrup, og f√łrst i 1973 tog klubben navneforandring til S√łnderborg Motor Club.

Klubben har igennem alle √•rene, siden starten for mere end 70 √•r siden, v√¶ret en lille, men aktiv klub, der gennem √•renes l√łb har haft en hel del gode k√łrere i motocross, samt tidligere ogs√• i speedway og trial.

Det er blevet til flere danske mesterskaber i de forskellige disipliner.

Vi har haft flere baner forskellige steder. En √•rgang k√łrte vi speedway p√• S√łnderborg Stadion, senere har vi k√łrt p√• Aabenraa stadion.

Motocross begyndte vi med p√• milit√¶rterr√¶net ved S√łg√•rd, senere ved Rendbjerg (lige ud til Flensborg fjord), hvor der bl.a. blev k√łrt 1 afdeling af verdensmesterskaberne.

Da klubben p.g.a. sommerhusbyggeri blev tvunget til at flytte, blev det til banen ved Nyb√łl som vi stadig har.